Tøj du kan tage på til forskellige lejligheder

Det er ikke altid så ligetil at finde ud af, hvor fint man i virkeligheden skal klæde sig på, når man bliver inviteret til noget. Derfor har vi fundet nogle populære begivenheder, som der er stor chance for, at du vil blive inviteret til. Disse begivenheder, giver vi så vores bud til, hvilken type tøj du kan tage på. Læs med herunder.

Et bryllup

Til et bryllup, så er det vigtigt, at du har fint tøj på. Man siger typisk, at en mand skal komme i et jakkesæt, og en kvinde skal komme i en flot kjole. Den uskrevne regel der er til et bryllup er, at du ikke må tage hvidt på, da det er bruden der skal være klædt i hvidt. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke må tage en hvid skjorte på som mand, under din blazer.

En hyggeaften med vennerne

Til en hyggeaften med vennerne, så skal du blot tage det på, som du føler dig komfortabel i. Det er de færreste venner, som vil blive utilfreds, hvis du kommer i komfortabelt tøj, når der er lagt op til hjerterfri eller lignende.

Hvis de har lagt et tema for dagen, så er det dog vigtigt, at du følger dette tema, så du derved ikke træder nogen over tæerne.

En temafest

Til en temafest er det vigtigt, at du tager det tøj på, som der er lagt op til i invitationen. Er det f.eks. en sensation white fest, så vil det se underligt ud, hvis du kommer i sort tøj, når alle andre har hvidt på. Arrangøren af festen vil typisk også være utilfreds med det, hvis du ikke følger festens tema.

En halloween fest

Til en halloween fest, så kan det være en god idé at tage en sjov udklædning på. Det er dog en god idé at afklare med de andre til festen, om de også klæder sig ud. Det er nemlig ikke alle halloween fester, hvor folk klæder sig ud.

En konfirmation

Til en konfirmation skal du tage tøj på, som du føler dig komfortabelt i, men som er i den fine ende. Som man kan det derfor være et par pæne bukser med en flot trøje, skjorte eller lignende. Som kvinde kan det være alt fra en kjole til et flot jakkesæt. Det vigtigste er blot at huske på, at man tager pænt tøj på for konfirmanden, og ikke for en selv.