Tøj, tasker og accessories fra Marc Jacobs

Marc Jacobs er et ikonisk mærke, som designer tasker, tøj, sko og accessories til kvinder. Deres tasker er særligt smukke, og netop disse er de særligt kendte for. Taskerne har farverige designs, som samtidig er stilsikre, tidsløse og klassiske. Med tasker fra Marc Jacobs vil du med garanti modtage et produkt i fantastisk kvalitet og smukt design. Du vil med det samme kunne mærke, at der er helt styr på både design, funktion og æstetik. De smukke tasker er et af brandets varemærker, hvorfor de aldrig går på kompromis hverken med taskernes kvalitet eller design. Med den helt rette taske kan du både holde styr på fine ting og opgradere din garderobe og dine outfits. En smuk taske kan nemlig tilføre et personligt element til en hvilken som helst garderobe. I brandets kollektioner kan du finde et væld af skønne tasker, heriblandt crossbody-tasker i smukke og stilfulde designs. Snapshot-tasken er en favorit fra brandet. Den har klare farver og et anderledes design, som stadig er klassisk samtidig med, at tasken er super praktisk og brugbar. The Tote Bag er en moderne klassiker fra mærket. Den laves af lækkert og slidstærkt kanvas, hvorfor den kan bruges til mange forskellige formål. Den findes i flere forskellige størrelser. Tøj, tasker og accessories fra Marc Jacobs er altid elegante og moderigtige.

Skab unikke og personlige outfits med løse remme og stropper fra Marc Jacobs

Remmene og skulderstropperne bidrager altid med personlighed og karakter til taskerne fra Marc Jacobs. De har nemlig designs, som er legesyge og farverige, og som ofte inkluderer mønstre eller prints. Remmene og stropperne kan købes separat. Du kan derfor tilføre dine outfits et helt unikt og personligt element, når du bærer dine skønne tasker fra Marc Jacobs med en rem eller strop, som er købt enkeltvis.

Om Marc Jacobs

Marc Jacobs blev stiftet af designeren med samme navn. Han blev født i New York i 1963 og har spillet en vigtig rolle i modeverdenen i mange år. Allerede inden han fyldte 30, lancerede han sin første kollektion, som var yderst succesfuld. Siden da har mærket været i vækst, og i dag er det et af de mest kendte mærker verden over. Brandet er kendt for at skabe kollektioner, der indeholder legende og smukke designs, som er meget genkendelige. I kollektionerne er der både tøj, tasker, sko og accessories, og alle disse er super skønne. Mærket er blevet verdenskendt for at skabe designs, som er stilsikre og unikke. Disse er aldrig kedelige, eftersom brandet ikke er bange for at tage chancer i sin designproces.