Tøj til de yngste fra Knast by Krutter

Af Kevin - 16 Sep 2021

Knast by Krutter laver tøj til de yngste. Deres designs er tænkt til babyer og børn op til 10-års-alderen. Tøjet bærer præg af nordisk stil, og er desuden super sejt. Det er kendetegnet ved bland andet minimalisme, flotte grafiske print og klare linjer. De forskellige stykker tøj har ofte en lille, finurlig dekorativ detalje som en sløjfe, som giver det et pift. Der er desuden mange sjove farver på tøjet, hvilket gør, at udvalget skiller sig ud fra andre brands. Det er med andre ord fantastisk tøj, som gør, at ethvert barn kan være moderigtigt klædt på uden at gå på kompromis med kvalitet, så dit barn stadig kan bevæge sig frit og være komfortabel. Find det perfekte tøj til din lille guldklump fra Knast by Krutter.

Knast by Krutter – magisk børnetøj

Knast by Krutter blev stiftet i 2012. Brandet tager udgangspunkt i nyt nordisk design. Designeren, som stiftede brandet, hedder Birgitta Sonn. Hun lægger meget vægt på at lege med farver og grafiske detaljer i sine designs, hvilket matcher brandets inspiration. Tøjets design er af denne grund altid farverigt og har flotte grafiske print. Detaljerne er enormt gennemarbejdede, hvilket er et udtryk for den finesse, der lægges i hvert stykke tøj, samt den kvalitet, tøjet har. Alt tøj fra mærket er selvfølgelig også funktionelt; der er aldrig kun fokus på, hvordan tøjet ser ud. Brandet arbejder således hårdt for at lave tøj, som passer ind i den aktive livsstil, som børn har. Tøjet er derfor behageligt at have på og tillader på samme tid, at ethvert barn kan bevæge sig frit i det, når de leger. Børnetøj fra brandet opfordrer til leg og spas, mens det er moderigtigt, pænt og elegant. Når du køber tøj fra brandet vil du med garanti tilføje noget magisk til dit barn/dine børns garderobe.

Knast by Krutter – vision

Knast by Krutter tror på, at alle individer er helt unikke. Da Birgitta Sonn stiftede mærket var det med en vision om at skabe nynordiske børnetøjskollektioner, som ville inspirere børn til at være præcis lige så stilede, legende og skøre, som de ønsker at være. Tøj skal ikke sætte grænser for noget barns helt unikke personlighed. Sejt, nordisk, stilfuldt og legende er ord, som hun har fokuseret på i sine designs. Leg! Vær skør! Hav det sjovt og se yndig ud imens! Dette er, hvad tøj fra mærket opfordrer til. På samme tid er det desuden prisvenligt.