Udvid dit strikke repertoire med håndfarvet garn

Af Kevin - 15 Nov 2023

Kulden er igen ved at brede sig ud over landet, og vi begynder alle igen at bevæge os indenfor i varmen. Med kulden og de mørke årstider får man tid til hyggelige projekter som at strikke og hækle. Det er en trend, som har taget Danmark og det øvrige udland med storm de sidste par år, og det er pludseligt blevet hipt at strikke tøj til sig selv og sine venner.

Med det bedste håndfarvet garn er du i stand til at kunne strikke de flotteste trøjer og vanter til dig selv, venner og familie. Læs med her for at få inspiration til dit næste strikkeprojekt med Kreativgarn.

Strik i alle regnbuens farver

At strikke og at hækle er ikke længere kun for farmor og mormor. Nej, det er blevet sejt at strikke og at hækle. Mange har fået øjnene op for det vidunderlige stykker tøj og andre ting, som man kan lave ud af garn. Og når garnet er håndfarvet garn, så bliver de jo bare endnu flottere. Strikkeguruer som Lærke Bagger er nu blevet landskendt for hendes flotte designs og det skønne ved garn er jo, at det kun er fantasien, der sætter grænser.

Dyk ned i et stort udvalg af håndfarvet garn hos Kreativgarn, og få inspiration til nye mønstre og designs og tilfører nyt liv til din efterårs- og vinterbeskæftigelse. Her finder du kendte slags uld som merino og mohair garn, og du kan også finde uld, som du måske slet ikke kendte til.

En bæredygtig hobby

Du gør noget godt for miljøet, når du strikker eller hækler. For hvert stykke tøj, som du selv laver i hånden, er et stykke tøj mindre, som du selv eller dine venner er nødt til at gå ud og købe i butikkerne. Og det stykke tøj, som du selv laver, bliver helt sikkert også mere påskønnet.

Med håndfarvede garn er du i stand til at skabe nye kombinationer og farvepaletter, så mulighederne er uendelige. Selv det samme stykke tøj med det samme strikkedesign vil tage sig helt anderledes i andre farver. Så gå på opdagelse i håndfarvet garn, og opdag nye farvekombinationer og udvid dit strikke repertoire lige i tide til efterårskulden og vintermørket. Det er en hobby som naturen næsten helt naturligt byder ind til.