Undgå tøjkriser med disse enkle tips

Der er ikke noget mere irriterende end en tøjkrise, inden du skal ud ad døren. Det er en træls måde at begynde en dag på. Men heldigvis er der forskellige tips til at undgå tøjkriser.

Investér i nogle klassikere til din garderobe

Det er altid en rigtig god idé at have forskellige klassikere, basisitems m.m. i din garderobe. Det gør det nemlig nemmere for dig at sammensætte et outfit. Hvis du udelukkende har spraglede, mønstrede og farverige ting i din garderobe, så mangler du ofte noget til at binde dine outfits sammen. Det er derfor, at basisitems er uundværlige.

Et par klassikere er f.eks. en hvid t-shirt, en sort blazer, en lækker strik, en sort kjole m.m. Det er noget, du nemt kan kombinere med en hel masse andet. Gorridsen har en lang række klassikere til din garderobe.

Kombinér dit tøj på nye måder

Hvis du altid har nogle bestemte kombinationer og sammensætninger på, så ser du dig til sidst blind på din egen garderobe. Derfor er det et godt tip at kombinere dit tøj på helt nye måder. Du behøver ikke altid at bruge en bestemt skjorte til et bestemt par bukser.

Hvis du eksperimenterer med nogle sammensætninger, som du ikke plejer, så får du meget mere ud af din garderobe. Du finder frem til nogle outfits, som du slet ikke før har tænkt på.

Lav lag-på-lag-outfits

Lige så snart du har flere lag i dine outfits, så ser de mere gennemførte og velovervejede ud. Derfor er det et godt tip til enhver tøjkrise. Hvis du laver flere lag, så er det ikke blot rigtig flot, men også rigtig praktisk. Du kan nemlig altid tilføje eller fjerne et lag, altafhængig af hvor varmt du har det.

Blazere, veste, t-shirts osv. er alt sammen noget, der fungerer perfekt til lag-på-lag-outfits.