Ved du, hvordan du finder den helt rette BH?

Af Peter - 11 Feb 2021

Kender du din egen BH størrelse? For faktisk er det mindre end 1/3 af danske kvinder, der kender deres egen BH størrelse. Og det trist. Det er det, fordi en god Bh hjælper dig med at se godt ud, idet den fremmer samt øger din samlede skønhed. Dog hjælper en BH dig ikke kun med at se godt ud udadtil – den hjælper dig også ift. selvtilliden. Den kan nemlig være med til at gøre dig i bedre humør, inden du går ud om døren, fordi du føler dig godt tilpas – og hvem ønsker ikke det? Er det netop denne følelse, du går og drømmer om? Er du af netop den grund på udkig efter den helt perfekte BH? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Læs med her, eller find allerede nu den helt perfekte BH.

Derfor er en BH så vigtig

… Og ikke bare en hvilken som helst BH. Nej, den helt perfekte BH. Først og fremmest er den vigtig, idet den kan give dig den helt perfekte kavalergang. Den sørger nemlig for at forme dine bryster således, de sidder flot samtidig med, at de får den helt nødvendige støtte for, at du føler dig godt tilpas. Er den fx for stor, vil den dække hele dit bryst. Er den for lille eller for stram, vil den lukke din kavalergang og i stedet skubbe dine bryster udover kanten…

Med det sagt, så giver den helt rette BH dig også et boost af selvtillid. Sidder din barm for eksempel ikke så højt oppe, som du godt kunne tænke dig, så kan den helt rette BH løfte dem derop. Dette giver dig naturligvis mere selvtillid, idet du således får præcis den barm, som du går og drømmer om. Og præcis det modsatte kan den forkerte BH gøre. Den kan nemlig ødelægge hele dit look, og dermed også din selvtillid. Passer den dig ikke, vil den hurtigt komme til at ændre hele formen på din barm. Og med det sagt, kan den faktisk ændre formen på dine bryster permanent, hvis du øver længere tid bruger den forkerte størrelse.

Sådan finder du frem til den rette størrelse

Du kan dog faktisk finde frem til den rette størrelse ret nemt. Du skal blot have et målebånd frem og måle under barmen, for at finde tallet i din BH størrelse. Derudover skal du måle rundt om, hvor din barm er størst, for at finde den størrelse, som skålen skal have.