Ziga tilbyder smukke uld tørklæder

Kunsthåndværk, unika smykker og lækkert modetøj. Find alt dette og meget mere hos den hyggelige forretning i Ebeltoft ved navn Ziga. Ziga lægger altid en stor indsats i at fylde denne butik med sjældne produkter, og de forhandler samtidigt det hele fra deres store webshop på www.ziga.dk!

Klæd dig i stilrene uld tørklæder fra Ziga

Tilbehør såsom uld tørklæder er blandt andet en fast del af udvalget hos Ziga. Lækre uld tørklæder fås fra en række populære producenter, der designer fine tørklæder i både merino og kashmir. Invero uld tørklæder er for eksempel meget levende og udtryksfulde tørklæder, designet af det familieejede tyske firma. De forskellige strikmønstre og den lækre merinould gør denne type af uld tørklæder utroligt bløde og komfortable — for ikke at nævne dejligt varme! Find også lækre uld tørklæder fra Update CPH, der ofte består af både kashmir, uld og viskose. Disse er lækre klassiske tørklæder, der holder dig dejlig varm og pifter dit outfit op ved hjælp af deres enkle ensfarvede design. Vælg mellem flotte, naturlige farver, og opdag, hvordan uld tørklæder fra Update CPH passer perfekt ind i næsten enhver garderobe! Det store udvalg af uld tørklæder hos Ziga omfatter en række andre brands, der alle passer forskellige kvinder med hang til kvalitet og gode priser.

Varm fødderne i lækre alpaka uldsokker

Efter at have varmet halsen er at varme fødderne naturligt det næste skridt at tage! Alpaka uldsokker er en fantastisk måde at varme dine fusser på, og de er derfor altid at finde hos Ziga. Vælg mellem en lang række alpaka uldsokker i lækre kvaliteter og fine naturlige farver. Alpaka uldsokker fås for eksempel i en tyndere version, der er perfekt til hverdag. Disse uldsokker består af 40% alpaka, 48% uld og 12% polyamid. Dette betyder, at netop disse alpaka uldsokker er utroligt bløde og varme på trods af den tyndere kvalitet. Har du dog virkelig lyst til et rigtigt par hyggesokker, finder du også flere alpaka uldsokker i en tykkere model. Uanset hvilken model du vælger, er du dog sikret et par sokker, der er skønne at gå rundt i. De fås desuden alle i lækre naturlige farvenuancer, der falder godt i spænd med næsten alle garderober. Angående vask af alpaka uldsokker fra Ziga, bør du altid forsøge at benytte uldsæbe og din vaskemaskines uldprogram. Hvis du bruger almindelig sæbe med enzymer, kan du nemlig risikere at ulden kommer til at krympe.

Find sokker og tørklæder i lækker kvalitet hos butikken i Ebeltoft eller på www.ziga.dk! Hos den e-mærkede webshop behøver du desuden aldrig vente længere end et par dage, før du har din bestilling i hænderne.